AI-genererte modeller på AI-con

Skrevet av AI Con

Edmond Yang er en interdisiplinær visuell designer / kunstner. Hvis du kikker på hans Instagram, vil du se mange eksempler på mer kunstneriske verk laget med AI. Her er noen få eksempler:


Det er imidlertid ikke først og fremst på grunn av disse arbeidene at han kommer på AI-con. Hos oss skal han snakke om noen av sine mer kommersielle oppdrag. Her har han jobbet for en rekke både norske og internasjonale merkevarer, og har produsert arbeider som har vekket både beundring og kontrovers.

På AI-con skal han blant annet snakke om bruken av virtuelle modeller i reklamekampanjer. Dette er en praksis som er svært tidsbesparende og øker kreativiteten for merkevaren. Yang skal vise hvordan han arbeider med sine oppdrag, hvordan han brukte AI til å lage forsiden av Egmonts Norsk Ukeblad og forhåpentligvis blir det også tid til noen ord om virtuelle influensere – også et felt der Yang er aktiv.

Yang har over 20 års bakgrunn som Art Director /  designer og kreativ leder i flere selskaper, og deler sin tid mellom norske og internasjonale kunder. Han har drevet digitalbyrå, er gründer, og jobber nå som AI-konsulent.

Vi gleder oss til å se eksempler på Yangs arbeider på AI-con!