Om konferansen

AI-con er en fagkonferanse om kunstig intelligens (AI) som assistent, sparringpartner eller produsent av digitalt innhold. Konferansen er ment for deg som jobber med innholdsproduksjon og/eller innholdsmarkedsføring på vegne av en virksomhet.

Hvorfor bør du delta på AI-con?

Siden ChatGPT ble lansert 30. november 2022 (nei, det er ikke lenger siden!), har AI-verktøyene revolusjonert måten vi jobber med innholdsproduksjon i bedrifter. Med verktøy som ChatGPT, Gemini, Midjourney, Synthesia og andre, blir vi som driver kommunikasjon og markedsføring veldig mye mer effektive.

Samtidig er det også feller å unngå: Anonymt, uinteressant innhold, dårligere rangeringer på Google og misbruk av andres opphavsrett, er alle risikoer som må unngås.

AI-con er vårt forsøk på å sette fokus på dette spennende feltet fra flere vinkler. Vi håper at du som deltar vil bli bedre utrustet til å opptre på en etisk, forsvarlig, effektiv og smart måte med de nye verktøyene.

Vi som står bak AI-con er KnowHouse AS Vi holder til daglig kurs om forskjellige former for digital marketing, inkludert kurs i AI-assistert skriving for nett og innholdsproduksjon med ChatGPT og AI.

Konferansen AI-con holdes på Eldorado Esport & Entertainment i Torggata 9b, Oslo. den blir også strømmet digitalt, så du velger selv om du ønsker å delta fysisk eller virtuelt.

Du kan melde deg på AI-con her.

Du finner hele programmet her.

Vi håper å se deg på AI-con 2024!