Foredragsholdere

Nina Furu – KnowHouse
Med nesten 30 års bransjeerfaring og en rekke anerkjente fagbøker på merittlisten, er Nina en kjent skikkelse innen digital markedsføring og kommunikasjon. Som daglig leder og fagansvarlig i KnowHouse holder hun fingeren på pulsen i faget, og underviser selv i flere av KnowHouse sine AI-relaterte emner. 


Kjersti Bakke – Dikom
Kjersti er en selverklært teknologinerd med en stor interesse for kunstig intelligens. Med bakgrunn innen webutvikling, SEO, webanalyse og mer, er hun vant til å se mulighetene i teknologi, og til å arbeide strukturert og systematisk med byråets kundeprosjekter.  


Per Erik Solberg – Chronos
Per Erik er datalingvist i Chronos, og har bl.a. jobbet med å utvikle talegjenkjenning og NLP (Natural Language Processing) på Nationalbiblioteket. Han har også en doktorgrad i lingvistikk og har fartstid bl.a. fra Google.


Jakob Thyness – KnowHouse
Jakob er designer, illustratør og brand manager, og produserer store mengder visuelt innhold på en daglig basis. Han har holdt en lang rekke foredrag både i inn- og utland, og har også undervist ved Westerdals, i tillegg til å være kursleder i KnowHouse.


Edmond Yang
Edmond Yang har over 20 års bakgrunn som Art Director /  designer og kreativ leder i flere selskaper, og deler sin tid mellom norske og internasjonale kunder. Han har drevet digitalbyrå, er gründer, og jobber nå som AI-konsulent.


Umar Ashraf – Sannum & Bergestuen
Umar er en dreven kommunikatør, PR-ansvarlig og innholdsskaper. Han har fartstid som innholdsleder i BDO, kommunikasjonsrådgiver for en rekke offentlige virksomheter, spaltist i Altinget og medgründer i Avenew. I dag er han rådgiver i Sannum & Bergestuen. 


Camilla Dahl – Sannum & Bergestuen
Camilla har solid digital erfaring og har jobbet med sosiale medier, innhold, historiefortelling og strategi i mange år. Hun har blant annet jobbet over fem år i Nordic Choice Hotels hvor hun vant flere interne priser for markedsarbeidet sitt. Hun har også vært Content Manager i Kolonihagen. Nå er hun SoMe-rådgiver i Sannum & Bergestuen. 


Kjetil Manheim – Nova Consulting / Order
Kjetil er et av de opprinnelige medlemmene i det legendariske svartmetall-bandet Mayhem, og spiller nå i supergruppa Order. Han har også fartstid innen digital innovasjon og ledelse, og er i dag leder for samhandling, kvalitet og marked i Nova Consulting Group. 


Atle Vasbotn Remmereit – Oclin
Atle er opptatt av å skape opplevelser med AI, noe han får full anledning til som daglig leder i produksjonsselskapet Oclin. Han har bakgrunn i medieproduksjon, og fartstid fra produksjoner bl.a. med Ekstremsportveko og X2-festivalen.


O. Stian Lundquist – Microsoft
Stian har bakgrunn fra flere IT-selskaper, bl.a. Evry, Cicero og Itera. I dag er han teknologispesialist i Microsoft, og arbeider bl.a. med Dynamics 365 og Power Platform.


Anne Marte Weum Smebye – Hyper
Anne Marte har utdanning fra Westerdal, bakgrunn som tekstforfatter og erfaring fra flere reklame- og kommunikasjonsbyråer. Hun er også en av landets aller første AI-fagledere i reklamebransjen.


André Askeland – Askeland Studios
André er spesialist på innholdsproduksjon for nettsider og sosiale medier. Han holder også kurs innen temaene AI, video, foto, og historiefortelling.


Hans-Petter Nygård-Hansen – KommFrem
Hans-Petter er en svært ettertraktet foredragsholder og en kjent teknologiekspert og opinionsleder i det offentlige ordskiftet. Han er ofte å se på TV og lese om i avisene, men også i hans egne kanaler, inkludert HansPetter.info, podkasten Teknologitrender og YouTube. Hans-Petter har lang fartstid fra IT-bransjen og som PR- og kommunikasjonsrådgiver, han sitter i styret til Forbrukerrådet og er svært opptatt av hvordan teknologiutviklingen påvirker hvordan vi lever, leker, lærer og jobber.

Vi tar forbehold om endringer.