Hans-Petter Nygård-Hansen til AI-con

Skrevet av AI Con

Bransjekjendis ser inn i krystallkulen på AI-con konferansen. Dette bør du få med deg!

I en verden hvor kunstig intelligens gir oss muligheter vi aldri hadde tenkt oss, står vi nå ved en skillevei: Vil kunstig intelligens kunne være menneskehetens redning? – Eller vil det bli vår undergang?

Viktig avsluttende innlegg

For å belyse dette veldig viktige spørsmålet, har vi invitert Hans-Petter Nygård-Hansen til å se inn i krystallkulen og skissere noen muligheter.

Hans-Petter er kjent fra en rekke TV-opptredener, tallrike konferansescener, som fagblogger og som YouTuber. Han har også vært en foregangsperson i å ta AI i bruk i sin egen innholdsskaping, og i å kommentere løpende på den utviklingen vi står midt oppe i.

Med sitt avsluttende foredrag, «AI i fremtiden, himmel eller helvete?», lover Nygård-Hansen å ta publikum med på en gripende reise gjennom AI’s potensiale og farene som lurer. Han vil skissere opp muligheter for hvordan generativ AI vil forme vår daglige virkelighet og vår fremtidige eksistens.

Ikke gå glipp av opplevelsen!

Nygård-Hansen er kjent for sin evne til å engasjere publikum, og å kombinere dyptgående kunnskap med underholdende presentasjon. Hans foredrag avslutter konferansen med et høyst relevant frampek, og muligens en tankevekker for noen og hver.

Hvorfor du ikke kan gå glipp av dette:

  • Innsikt fra en AI-ekspert: Lær fra en av de tydeligste mediepersonene i feltet.
  • Engasjerende og tankevekkende: Forbered deg på å bli utfordret og inspirert.
  • Nettverk og samarbeid: Møt likesinnede, potensielle samarbeidspartnere og fremtidige innovatører.

Bli med på AI-Con og få en forsmak på fremtiden nå!