Kjersti Bakke: Sparer tid og penger for kundene med AI

Skrevet av AI Con

Kjersti Bakke er daglig leder i digitalbyrået Dikom, som leverer nettsider, markedsføring og inbound-tjenester til sine kunder. Byrået jobber mest med små og mellomstore bedrifter, men har også større virksomheter på kundelisten.

På AI-con skal Kjersti presentere tre av sine kundecaser, der KI har spart både tid og penger for kundene:

Solcellekalkulator: Demokratisering av Grønn Energi

Med et mål om å gjøre solenergi mer tilgjengelig, utviklet Dikom en solcellekalkulator for en kunde som ønsket uavhengighet fra leverandører og muligheten til å tilpasse beregningsvariabler. Ved hjelp av AI utviklet de en løsning som ikke bare tilfredsstilte kundens behov, men også gjorde det til en brøkdel av kostnaden for et tidligere mottatt tilbud. Prosjektet er et godt eksempel på hvordan AI kan bidra til å skape kostnadseffektive og tilpassede verktøy for grønn teknologi.

Skapgenerator: Samarbeid og Kodeeffektivisering

For et prosjekt som krevde at flere brukere kunne ha tilgang til et skapdesign, men bare én bruker skulle kunne redigere det, brukte Dikom ChatGPT for å finne en unik løsning. AI ble ikke bare brukt som en sparringspartner for å utvikle redigeringsfunksjonaliteten, men også for å forenkle og forbedre kodebasen for skapgeneratoren. Caset illustrerer AI’s rolle som ressurs i utviklingsprosessen.

Veskedesign: Fra Strategi til Markedslansering

Dette er et startup-prosjekt som viser hvordan AI kan integreres i alle faser av en forretningsstrategi – fra målgruppedefinisjon og innholdsproduksjon til design av nettstedet.

Ved å bruke ChatGPT for tekstproduksjon og andre AI-verktøy for bilderedigering og design, har Dikom demonstrert en helhetlig tilnærming til merkevarebygging og markedsføring, som er kostnadseffektiv samtidig som man beholder høy kvalitet.

Gir detaljerte forklaringer

I sitt foredrag vil Kjersti Bakke vise nøyaktig hvordan KI er brukt i de tre prosjektene – hvilke verktøy som er blitt brukt, og hvordan de forskjellige oppgavene i prosjektene er blitt løst. Kanskje dette også vil inspirere deg til å utforske potensialet i AI for å finne løsninger for dine egne prosjekter?

Sikre deg en billett til konferansen her: