Nina Furu konferansier på AI-con

Skrevet av AI Con

Nina Furu, nettveteran og daglig leder i KnowHouse, blir konferansier for landets første fagkonferanse om AI og innhold; AI-con 2024.

Furu har over 25 års erfaring fra digital markedsføring og kommunikasjon, og står bak en omfattende produksjon av fagbøker, artikler, livesendinger og podcasts. Hennes innsikt i den digitale verdenen, kombinert med en lidenskap for teknologiske nyvinninger, gjør henne til et ideelt valg for å lede en konferanse som AI-con 2024. Hun har en egen evne til å formidle komplekse konsepter på en forståelig og engasjerende måte, og vil være med på å skape en berikende og informativ opplevelse for publikum.

Konferansen vil dekke en rekke temaer innen kunstig intelligens, fra etiske betraktninger til banebrytende teknologier. Furu vil holde åpningsforedraget på konferansen, og vil dessuten introdusere nøkkeltalere. Hennes rolle vil være å sørge for at konferansen forblir fokusert og på sporet, slik at deltakerne får mest mulig ut av arrangementet.

AI-con 2024 representerer en milepæl innen norske virksomheters bruk av AI til å skape digitalt innhold, og valget av Nina Furu som konferansier understreker hennes status som en respektert stemme i feltet. Deltakere kan forvente en konferanse som ikke bare byr på innsikt og læring, men også en unik mulighet til å nettverke med noen av de fremste stemmene i bransjen. Med Furu ved roret, er AI-con 2024 garantert å bli et minneverdig og innflytelsesrikt arrangement.