Filmskaper og CEO til AI-con

Skrevet av AI Con

AI-con konferansen samler eksperter og entusiaster innen bruk av kunstig intelligens i innholdsproduksjon. Vi har nå gleden av å ønske Atle Remmereit velkommen som en av foredragsholderne på konferansen. Remmereit er en anerkjent filmskaper og CEO i det innovative videoselskapet Oclin. Hans foredrag har tittelen «Dinosauren Pål er ikke perfekt».

Remmereit har gjort seg bemerket i videobransjen med sitt unike perspektiv og evne til å blande teknologi og kunstnerisk uttrykk. Som leder for Oclin har han bidratt til flere banebrytende prosjekter som utforsker grensene mellom virkelighet og digital kreativitet. Hans erfaring og innsikt vil uten tvil berike AI-con’s mangfoldige program.

Foredraget, «Dinosauren Pål er ikke perfekt», springer ut av en situasjon der Remmereit skulle fortelle eventyr til sin egen sønn. Det lover å være en fascinerende blanding av storytelling, teknologi og personlig innsikt, som vil utforske temaer som feilbarlighet, læringsprosesser, og hvordan vi som samfunn og individer kan omfavne imperfeksjon i en stadig mer digitalisert verden.

Deltakerne på AI-con kan forvente seg en unik mulighet til å dykke dypere inn i AI-assistert digital historiefortelling i praksis. I dette foredraget ser vi hvordan teknologi påvirker våre fortellinger og vår forståelse av verden rundt oss. Remmereits foredrag vil være av spesiell interesse for de som er fascinert av skjæringspunktet mellom kunstig intelligens, filmproduksjon og kreativitet.

Ikke gå glipp av dette! Hvis du ikke alt har bestilt billetter, kan du gjøre det her: