AI-revolusjonen: Microsoft til AI-con

Skrevet av AI Con

Med Copilot bringer Microsoft AI til verktøyene du bruker hver dag: Microsoft 365, som omfatter Word, Excel, Outlook og andre, får nå avansert AI-funksjonalitet innebygd.

Teknologispesialist O. Stian Lundquist fra Microsoft forteller mer om dette på årets AI-con konferanse 14. mars.

Som største investor i OpenAI, selskapet som står bak bl.a. ChatGPT og Dall-e, har Microsoft tatt en betydelig posisjon i AI-verdenen. Med utrullingen av Copilot, gjør de også AI til en sentral del av arbeidshverdagen for brukere av Microsoft 365 og marketingløsningene i Dynamics 365.

Påvirker hverdagen

Foredraget «AI-revolusjonen: Hvordan Microsoft utnytter kunstig intelligens i sine verktøy», er derfor et absolutt must for alle som er interessert i kunstig intelligens og hva AI gjør med arbeids- og næringsliv, både internasjonalt og her hjemme.

I foredraget vil du få vite mer om Microsofts samarbeid med OpenAI, og hvordan dette nå vil påvirke hverdagen. Du vil få se eksempler på hvordan AI brukes som en integrert del av Microsofts verktøy for å øke kreativitet og produktivitet, enten du jobber med innholdsproduksjon, planlegger eller analyserer markedskampanjer, segmenterer kundebasen, sitter i Teams-møter, utformer presentasjoner eller en av de svært mange andre oppgavene som Microsoft-verktøy er en del av hver eneste dag.

Perspektiver og innsikt

Dette er en unik mulighet til å få førstehånds innsikt fra en av de mest fremtredende stemmene i teknologibransjen. Foredraget vil utvilsomt gi verdifulle perspektiver og kunnskap som kan anvendes nær sagt uansett hva du jobber med.

Ikke gå glipp av denne sjansen til å være i forkant av teknologisk innovasjon. Bli med på AI-con for å høre O. Stian Lundquist og andre ledende fagfolk dele sine perspektiver på hvordan kunstig intelligens forandrer verden som vi kjenner den.