AI-pionér: Slik kan du hjelpe kollegaer å skjønne generativ AI

Skrevet av AI Con

Er du en av de første i din virksomhet som har forstått hvordan generativ AI kan gjøre arbeidsdagen enklere for oss som driver med markedsføring eller kommunikasjon? I så fall kan du bidra til at resten av virksomheten også får forståelse for det.

Først med ny tittel

Anne Marte Weum Smebye er såvidt vi vet den første i Norge som har tittelen «Fagleder AI» i et norsk reklamebyrå. På AI-con-konferansen 14. mars skal hun snakke om hvordan du kan skape forståelse, forankring og kunnskap rundt AI i din virksomhet.

Til daglig arbeider Smebye i Hyper Reklamebyrå, som har en rekke større virksomheter som Avinor, Atea, Montér, Telenor og andre på kundelisten. Byrået kombinerer reklamekompetanse og innholdskompetanse, og generativ AI er naturligvis en del av verktøykassen som benyttes.

Generativ AI

Generativ AI, som refererer til AI-systemer som kan skape innhold, har stor betydning for en rekke bransjer, inkludert markedsføring og kommunikasjon. Smebyes foredrag, «Del AI-kompetansen! – Slik unngår du at kunnskap om AI forblir hos ildsjelene,» sikter mot å gi deg en verktøykasse for å kommunisere internt om AI, slik at du skaper både forståelse og innsikt.

Smebyes foredrag representerer en unik mulighet for profesjonelle i ulike sektorer å få dypere innsikt i generativ AI, og hvordan denne teknologien kan utnyttes for å skape nye muligheter og løsninger i deres respektive felt. Med sin ekspertise og erfaring er Anne Marte Weum Smebye den perfekte guiden for de som ønsker å utforske og implementere generativ AI i sine virksomheter.